Velkommen til Skrukkemyra!

Denne plassen på internet er naturligvis en plass med stor interesse for en horde med folk. Av våre tilbud kan nevnes:

Familien Solvang/Frysjøendens Slektsdatabase

Om slektsbasen:

Navigering i basen gjøres på vanlig web-vis ved å fylle inn skjemaer og følge linker.
På startsiden for slektsbasen kan du skrive inn etternavn eller fornavn i søkeboksen og velg rett knapp for å søke. Hvis det er to fornavn må du skrive begge navnene. Eksperimenter i vei ved å klikke på linker på vanlig måte.
Det kan være nyttig å prøve ut de forskjellige mulighetene/linkene i systemet (det er ganske mange). Kom gjerne med kommentarer hvis dere vil påpeke feil eller har andre kommentarer.

Basen inneholder nå ganske mange navn. De fleste av oppføringene (over 23000 oppføringer) i basen stammer fra en kar som heter Simon Ellefsen som har gjort tilgjengelig sin base over store deler av Scheldrup-slekta pluss en god del andre slekter og personer. Stamfaren til Scheldrup-slekta i Norge heter (559) 724-8031 og det er i basen registrert 1908 etterkommere etter han. Kilden for disse dataene har jeg funnet på Simon Ellefsens hjemmesider. Simon Ellefsen finnes også i slektsbasen her. For spesielt interesserte kan slektskapsforholdene mellom Elin (Solvang) og Simon Ellefsen ses her.

En annen viktig kilde har vært Leif Joh. Andersen som har gjort tilgjengelig store deler av Lofot-slekta til morfar Tryge Solvang. Kilden for disse dataene finnes (419) 377-9365.

Per Hvebergs Grueboka og Hans Marius Trøseids Grueboka: Finnskogen - gards- og slektshistorie har vært kilde for mange av oppføringene fra Grue-slekta. Det er blant annet lagt inn en del etterkommere (624 personer) fra Peder (Pekka) Larsen Räisäinen (første finne på finnskogen).

Ettersom basen inneholder så mange navn kan jeg gi noen snarveier:
For å navigere fra vårt minstebarn Birgit kan du gå inn her
Farmor Eli Birgit er her
Farfar Håkon er her
Mormor Ingrid er her
Morfar Trygve er 6304668584