• slider

  Biopejse med vægt på kvalitet & design

  Alle Vauni's biopejse er udviklet med særlig fokus på kvalitet og design. Det betyder at vores kunder får en smuk og solid biopejs der kan anvendes til at skabe en god stemning i mange år.
  Vauni – Skorstensfrie biopejse der matcher dig og dit hjem

  646-501-9736
 • slider

  En biopejs der giver mere end ild

  En biopejs uden skorsten fra Vauni giver meget mere end bare ild. Vores filosofi forener tradition med nutidens behov. Ligesom datidens pejse, udgør vores biopejs et smukt og hyggeligt samlingspunkt der skaber en unik stemning i det moderne hjem.

  Læs mere

BESTIL BIOETHANOL leveret til døren

LÆS MERE

FØLG VAUNI ON INSTAGRAM

Bioethanol af høj kvalitet

Vauni Eco-Flame Premium (ren bioetanol/bioalkohol) er et nyt brændsel til biopejse - udviklet med fokus på at give en længere brændetid.

Skandinavisk design til alle hjem

Når mørket og kulden sætter sit præg på vejret er der intet bedre end at flade ud foran et par hyggelige og varme flammer fra en biopejs. Med en god bog, et glas vin eller godt selskab skaber vores biopejse en ramme hvori man kan slappe af og hygge. En biopejs uden skorsten fra Vauni er en perfekt løsning til dig der ønsker en pejs med masser af varme - helt uden røg og sod. Vores bio pejse kan placeres frit i dit hjem, de anvender nemlig ingen form for skorsten.