Univest13 - Congrés Internacional
Logotip Congrés Internacional
imatge
Girona


Organitza:   Universitat de Girona
Univest 09

Després de tres edicions en les quals el treball de l’UNIVEST s’ha centrat en temes com l’autogestió de l’aprenentatge, la implicació dels estudiants a la universitat i la figura de l’estudiant com a eix del canvi a la universitat, aquesta quarta edició planteja avançar en la definició d’estratègies i propostes que facilitin l’aplicació de l’aprenentatge col·laboratiu a la universitat actual.


Amb aquest objectiu, el IV Congrés Internacional UNIVEST ofereix un espai per al debat i l’intercanvi d’idees sobre la millora del procés d’ensenyament i aprenentatge a la universitat i la importància de situar l’estudiant en el centre d’aquest procés.


Aquesta edició aposta novament per una dinàmica de treball especialment participativa i potencia la presència de punts de vista diferents. Per això, hi serà present, no només la perspectiva del professorat, sinó també la dels estudiants, tècnics i altres agents implicats. El programa complementarà els espais de debat amb intervencions d’especialistes de reconegut prestigi que aportaran les seves idees i reflexions sobre la temàtica central d’anàlisi, l’aprenentatge col·laboratiu.


Notícies

UNIVEST'13

The fourth edition of UNIVEST will be held 4 and 5 July 2013.


Venues UNIVEST’13

214-282-7613, on the western edge of the park of La Devesa


Aquest web està optimitzat per a una resolució de 1024x 768 px i navegadors Firefox 3.0.6. i Internet Explorer 7. Dssny: J+1